Lida Loop

LIDA LOOP BIKE-IN 2018 : 10 JUNI

Mitsubishi MTB Challenge

OS-legendar på återbesök!

Gustav Larsson

 

På startlinjen för årets Lida Loop står ingen mindre än OS-medaljören Gustav Larsson! Gustav hade Loop-premiär 2015. Vi tog ett snack...

Välkommen tillbaka till Lida Loop Gustav! Hur står det till, och vad händer i cykelkarriären för nuvarande?

Detta blir mitt första race tillbaka efter mitt nyckelbensbrott, och jag tar det som fin fin uppladdning mot mtb marathon VM två veckor senare! Som är ett av årets stora mål. Jag tävlar inte längre på landsvägen utan kör bara utvalda mtb lopp. Passionen för att tävla och köra mtb finns fortfarande!

Du var här för ett par år sedan och körde, vad minns du från det loppet?

Jag minns att jag körde lida loop för två år sedan, det var dagen efter ett bröllop så jag var i god efterdags form! Jag punkterade rätt tidigt i loppet, men fick senare upp en bra fart och lyckades klättra upp till en sjätte plats tillslut. Jag minns loppet som väldigt roligt tack vare den fina roliga terrängen med en hel del roliga små utförslöpor.

Vad förväntar du dig ifrån årets Lida Loop?

Självklart så hoppas jag kunna vara men och köra om segern! Och hoppas på bra motstånd från svenska eliten.

Soliga Hälsningar från monaco

Gustav

 

Skrivet av Lida Loop Inlagt  2017-06-08 11:51:04 Sidan visad 1468 gånger


  Länkar
  

 

 

Lida Loop: info@lidaloop.se
Cykloteket
TCM Cykel
Giant


Enervit
Kinda Gurka
Trimtex
Botkyrka kommun
Evalds MTB
Sign Sport
Byggr1
Capio Vårdcentral Slussen
Squirt Lube
Riksten Friluftsstad
Fox
Fjällturen
Cinnober Financial Technology
WA Dietistkompetens