Lida Loop

LIDA LOOP BIKE-IN 2018 : 10 JUNI

Mitsubishi MTB Challenge

Lite mera om ungdomsloppet i Lida Loop

I linje med utvecklingen hos andra långlopp så testar vi i år att köra ungdomstävlingen inbakad i stora Lida Loop. Här kommer lite mer information om ungdomsloppet.

Nytt koncept med ungdomstävling i Lida Loop
I linje med utvecklingen hos andra långlopp så testar vi i år att köra ungdomstävlingen inbakad i stora Lida Loop. Vi erbjuder både tävlingsklass för pojkar och flickor 10-12, 13-14 och 15-16 samt en motionsklass för ungdom 11-16 år. Ungdomarna kör den första loopen förutom Pojkar 15-16 år som kör första och andra loopen.

När startar ungdomsklasserna?
Vi har valt en tid då alla ungdomarnas tävlingsklasser startar för sig själva och med marginal bakåt till den stora motionsklassen. På så sätt tror vi att de tävlande ungdomarna ska kunna få en bra tävling. Ungdomar som väljer motionsklassen startar bland övriga motionsklasser och där kan man också välja fålla beroende på ambition och kunnande. Vi rekommenderar ungdomar som vill ha sällskap av föräldre/någon äldre att anmäla sig i motionsklassen

11:00 – Herrar tävlingsklasser
11:08 – Damer tävlingsklass
11:08 – Pojkar och flickor tävlingsklass
11:23-11:26 – Motionsklasser inklusive Motionsklass ungdom


Kan man som förälder åka med sin ungdom?
Vi rekommenderar föräldrar som vill följa sin ungdom att välja motionsklass. Om ungdomen vill välja tävlingsklass så betänk att första motionsstart är 15 min efter ungdomens tävlingsklass

Blir det något lopp för knattar och nybörjare?
I inbjudan finns årets klasser för ungdomar. Tidigare knattelopp och klassen nybörjare är inte aktuellt i år. Klassen Prova på ersätts till del av motion ungdom. Dock med avsevärt längre bana.

 

Skrivet av Anders Karlsson Inlagt  2018-06-09 23:39:00
Uppdaterad 2018-06-09 23:38:50
Sidan visad 1398 gånger


  Länkar
  

 

 

Lida Loop: info@lidaloop.se
Cykloteket
TCM Cykel
Giant


Riksten Friluftsstad
Evalds MTB
Byggr1
Enervit
Capio Vårdcentral Slussen
Squirt Lube
Kinda Gurka
Trimtex
Fox
Sign Sport
Fjällturen
WA Dietistkompetens
Botkyrka kommun
Cinnober Financial Technology