Magnus Palmberg och Anna Enocsson vann Lida Loop 2006

Anna Enocsson tog en storstilad seger i damklassen. Magnus Palmberg upprepade fjolårssegern med snabbt lopp där han knäckte Emil Lindgren precis på slutet.

Det blev ett snabbt lopp för båda vinnarna Enocsson och Palmberg. I drygt 25-gradig värme vid Lida var stigarna torra och tempot högt.

Segrartiden för Magnus Palmberg blev 2.12.23. Det var annars tvåan Emil Lindgren som satte upp tempot när det var fyra cyklister som stack ut på den sista loopen. Utöver Palmberg och Lindgren var det också Daniel Eriksson och Philip Tavell. Både Eriksson och Tavell fick emellertid ge sig när Emil Lindgren tryckte på i tät och grillade de andra hårt. Bara Magnus Palmberg mäktade med Emils tempo. Magnus sparade dock lite krut till den sista backen så han kunde knäcka Emil.

Och precis som 2006 var det Magnus som var starkast på slutet och Emil blev besegrad. Därbakom kämpade Daniel Eriksson på och trampade in på en tredjeplats.

Fyra blev Jens Westergren och femma Magnus Darvell.

I damklassen visade Anna Enocsson musklerna och gav inte de andra tjejerna någon chans. Visserligen kunde Maria Östergren följa Enocssons tempo i början, men sedan tryckte Anna gasen i botten. Maria Östergren blev tvåa och Åsa Erlandsson trea.

Anna Enocsson hade tiden 2.31.16 och Maria var 4.56 efter.

Rulla till toppen